KEFI
Podrobný popis
Kefírová kultúra KEFI vám umožní vyrobiť si domáci kefír s dokonalou konzistenciou a chuťovým profilom. S balením obsahujúcim 10 kapsúl môžete pripraviť až 200 litrov domáceho kefiru! Výhody: Autenticita a chuť, ekonomická efektivita, ľahká príprava. Zdravie a vitalita: Kefír je známy pre svoje probiotické vlastnosti. Zloženie: 1 kapsula obsahuje 0,24 g lyofilizované mikroorganizmy. Druhy: Lactococcus lactis sp. Lactis, Lactococcus lactis sp. lactis biovar. Diacetylactis, Lactococcus lactis sp. Cremoris, Leuconostoc mesenteroides sp. Cremoris, Lactobacillus kefyr, Candida kefyr, Saccharomyces unisporu. Návod na prípravu: Zahrejte plnotučné mlieko (1-2 litre) na teplotu cca 45-48ºC a udržujte na tejto teplote min.15 minút. Vysypte celý obsah štartovacej kultúry z 1 kapsuly a dobre premiešajte, aby sa rozpustila. Ideálne tyčovým mixérom. Nádobu s naočkovaným mliekom vložte do jogurtovača na 24 hodín. Potom nádobu opatrne vyberte z jogurtovača, použite opäť tyčový mixér pre hladkú konzistenciu a vložte do chladničky. Po ochladení na 10ºC je produkt pripravený na spotrebu. Kvalita hotového výrobku závisí od kvality použitého mlieka. Pokiaľ nie ste s výsledkom spokojní, použite iné mlieko. Z hotového kefíru oddeľte časť, ktorú použijete na ďalšie zaočkovanie. /2 lyžice/. Uchovávajte kultúry v chladničke = minimálna trvanlivosť 2 roky, pri teplote do 20 °C = minimálna trvanlivosť 1 rok.
Prečo zvoliť KEFI?
1. Prospešná: Podporujte mikrobióm vďaka priateľským baktériám.
2. Ekonomická: 1 balenie = 200 L kefíru! Domáca výroba 500 ml kefíru vás vyjde cca na 0,56 EUR!
3. Autentická: krémová textúra s plnou chuťou.
4. Jednoduchá: príprava ľahko a rýchlo.
5. Personalizácia: ďalšie ingrediencie podľa vašej fantázie
6. Šetrná k prírode: nevytvárate odpad ako pri nákupe klasického kefíru /plast a hliník/
7. Bez konzervantov, pridaného cukru, želírovacích látok, bez GMO.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.