Pink Grapefruit & Vanilla – sójová sviečka 250 ml

Zažite príval svieže iskrivých citrusov hneď na úvod – grapefruit, citrón a pomaranč Vás energizujú a prebúdzajú zmysly. Potom sa nechajte unášať kvetinovým srdcom, kde dominujú tóny pelargónie, broskyne, ruže a jazmínu, ktoré dodávajú tejto sviečke nežnú a zvodnú arómu. Na záver Vás zahalí podmanivá vôňa pikantnej vanilky a fazule tonka, ktorá pridáva celkovej kompozícii hĺbku a teplo.

Položka bola vypredaná…
Momentálně nedostupné
10,37 €
Kategória: Sójové sviečky
Položka bola vypredaná…

Zažite príval svieže iskrivých citrusov hneď na úvod – grapefruit, citrón a pomaranč Vás energizujú a prebúdzajú zmysly. Potom sa nechajte unášať kvetinovým srdcom, kde dominujú tóny pelargónie, broskyne, ruže a jazmínu, ktoré dodávajú tejto sviečke nežnú a zvodnú arómu. Na záver Vás zahalí podmanivá vôňa pikantnej vanilky a fazule tonka, ktorá pridáva celkovej kompozícii hĺbku a teplo.

 

Hlavné tóny: grapefruit, citrón, pomaranč

Srdce: pelargónia, broskyňa, ruža, jazmín

Základné tóny: pikantná vanilka, tonka

 

 

Prečo sme si vybrali sójový vosk?
Sójová sviečka sa získava zo sójových bôbov, čo je prírodný a udržateľný zdroj, vydrží horieť až o 50% dlhšie ako parafín. Plameň je čistejší a uvoľňuje až o 90% menej sadzí a dymu, neuvoľňuje toxíny oproti klasickým parafínovým sviečkam.

 

ODPORÚČANIE: Nikdy nenechávajte sviečky bez vašej prítomnosti. Nedovoľte, aby sviečka úplne dohorela. Ak má sviečka už len 1 - 2 cm, sfúknite plameň. Zabránite tak možnému poškodeniu skla alebo podložky. Sviečku zapaľujte na nehorľavom povrchu.


Typ vosku: sójový vosk
Objem náplne: 250 ml
Doba horenia: > 40 hodín

 


Chcete, aby vaša sviečka vydržala čo najdlhšie? Držte sa týchto pravidiel:

 

- pred prvým a každým ďalším zapálením skráťte knôt sviečky na približne 3-5 mm.
- vždy nechajte sviečku horieť tak dlho, aby sa vosk roztopil až po okraje nádoby
- nechajte sójovú prírodnú sviečku horieť maximálne 4 hodiny
- pred použitím každej sviečky si pozorne prečítajte bezpečnostné pokyny

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: