Praženie na dreve

Praženie na dreve

Praženie kávy na dreve uvoľnuje bohaté a jemné tóny, ktoré obohacujú celkový chuťový profil zŕn a vytvára autentický aromatický zážitok. Na rozdiel od praženia na plyne, ktoré môže produkovať menej komplexné chute a nerovnomerné teplo, proces praženia kávy na dreve zaisťuje rovnomernejšie praženie a hlbšiu tradičnejšiu arómu, ktorá poteší pravých milovníkov káv.

Starostlivý výber a dovoz kávovych zŕn

Naša vášeň pre kávu, kedy s láskou vyberáme a dovážame len tie najkvalitnějšie zrná z rôznych kútov sveta. Každý krok tohto procesu zaisťuje, že naša káva prináša jedinečný chuťový zážitok.

Praženie na dreve
Praženie na dreve

Majster praženia počúva Vašu kávu

Majster v pražení Martin, ktorý pomocou fonendoskopu starostlivo počúva praskanie kávových zŕn počas praženia. Tento precízny a skoro lékarsky prístup umožňuje dokonale ovládnuť každý odtieň chuti a vône.

S láskou upraženú kávu chladíme a zbavujeme nežiadúcich nečistôt

Vypražená horúca káva sa s eleganciou vysypáva a začína sa pomaly chladiť, pripravujúc sa na vašu dokonalú šálku. Tento proces symbolizuje spojenie tepla a vášne, ktorú vkladáme do každej porcie.

Praženie na dreve
Praženie na dreve

Majster Martin - jeho cit, chuť a čuch, to sú jeho pracovné nástroje

Martin s hlbokým zameraním hodnotí nedávno vypraženú kávu a senzoricky posudzuje jej kvalitu. Jeho odborné znalosti a cit pre detaily zaručujú, že každé zrnko dosiahne najvyššiu možnú dokonalosť.

Užite si aj Vy neopakovateľnú kávu vyrobenú s remeselnou zručnosťou, citom a s úctou k tradícii.