YOGU
Podrobný popis
Jogurtová kultúra Yogu vám umožní vytvoriť jogurt s dokonalou konzistenciou a bohatým, plným chuťovým profilom. S balením obsahujúcim 10 kapsúl môžete pripraviť až 200 kg jogurtu! Výhody: Autenticita a chuť, zdraviu prospešné, ekonomická efektivita, jednoduchá príprava a personalizácia. Užívajte si jogurt presne podľa vášho gusta s možnosťou pridávania rôznych príchutí a ingrediencií. Zloženie: 1 kapsula obsahuje 0,24 g lyofilizované mikroorganizmy. Druhy: Lactobacillus bulgaricus, Streptococcus thermophilus, Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium infantis, Bifidobacterium longum, Bifidobacterium breve, Bifidobacterium adolescentis. Návod na prípravu: Zahrejte plnotučné mlieko (1-2 litre) na teplotu cca 38 - 40ºC. Vysypte celý obsah štartovacej kultúry z 1 kapsuly a dobre premiešajte, aby sa rozpustila. Ideálne tyčovým mixérom. Nádobu s naočkovaným mliekom vložte do jogurtovača na 18-20 hodín. Potom nádobu opatrne (bez trepania či miešania) vyberte z jogurtovača a vložte do chladničky. Po ochladení na 10ºC je produkt pripravený k spotrebe. Kvalita hotového výrobku závisí od kvality použitého mlieka. Pokiaľ nie ste s výsledkom spokojní, použite iné mlieko. Z hotového jogurtu oddeľte časť, ktorú použijete na ďalšie zaočkovanie /2 lyžice/.
Uchovávajte kultúry v chladničke = minimálna trvanlivosť 2 roky, pri teplote do 20 °C = minimálna trvanlivosť 1 rok.
Prečo zvoliť YOGU?
1. Prospešná: Podporujte mikrobióm vďaka priateľským baktériám.
2. Ekonomická: 1 balenie = 200 kg jogurtu! Domáca výroba 100 g jogurtu vás vyjde cca na 0,12 EUR!
3. Autentická: krémová textúra s plnou chuťou.
4. Jednoduchá: príprava ľahko a rýchlo.
5. Personalizácia: ďalšie ingrediencie podľa vašej fantázie
6. Šetrná k prírode: nevytvárate odpad ako pri nákupe klasického kefíru /plast a hliník/
7. Bez konzervantov, pridaného cukru, želírovacích látok, bez GMO.
Odpovedať