YOGU

9,69 €
Skladem

Jogurtová kultúra Yogu vám umožní vytvoriť jogurt s dokonalou konzistenciou a bohatým, plným chuťovým profilom. S balením obsahujúcim 10 kapsúl môžete pripraviť až 200 kg jogurtu! Výhody: Autenticita a chuť, zdraviu prospešné, ekonomická efektivita, jednoduchá príprava a personalizácia.

Detailné informácie

Podrobný popis

Jogurtová kultúra Yogu vám umožní vytvoriť jogurt s dokonalou konzistenciou a bohatým, plným chuťovým profilom. S balením obsahujúcim 10 kapsúl môžete pripraviť až 200 kg jogurtu! Výhody: Autenticita a chuť, zdraviu prospešné, ekonomická efektivita, jednoduchá príprava a personalizácia. Užívajte si jogurt presne podľa vášho gusta s možnosťou pridávania rôznych príchutí a ingrediencií. Zloženie: 1 kapsula obsahuje 0,24 g lyofilizované mikroorganizmy. Druhy: Lactobacillus bulgaricus, Streptococcus thermophilus, Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium infantis, Bifidobacterium longum, Bifidobacterium breve, Bifidobacterium adolescentis. Návod na prípravu: Zahrejte plnotučné mlieko (1-2 litre) na teplotu cca 38 - 40ºC. Vysypte celý obsah štartovacej kultúry z 1 kapsuly a dobre premiešajte, aby sa rozpustila. Ideálne tyčovým mixérom. Nádobu s naočkovaným mliekom vložte do jogurtovača na 18-20 hodín. Potom nádobu opatrne (bez trepania či miešania) vyberte z jogurtovača a vložte do chladničky. Po ochladení na 10ºC je produkt pripravený k spotrebe. Kvalita hotového výrobku závisí od kvality použitého mlieka. Pokiaľ nie ste s výsledkom spokojní, použite iné mlieko. Z hotového jogurtu oddeľte časť, ktorú použijete na ďalšie zaočkovanie /2 lyžice/.
Uchovávajte kultúry v chladničke = minimálna trvanlivosť 2 roky, pri teplote do 20 °C = minimálna trvanlivosť 1 rok.

Prečo zvoliť YOGU?

1. Prospešná: Podporujte mikrobióm vďaka priateľským baktériám.

2. Ekonomická: 1 balenie = 200 kg jogurtu! Domáca výroba 100 g jogurtu vás vyjde cca na 0,12 EUR!

3. Autentická: krémová textúra s plnou chuťou.

4. Jednoduchá: príprava ľahko a rýchlo.

5. Personalizácia: ďalšie ingrediencie podľa vašej fantázie

6. Šetrná k prírode: nevytvárate odpad ako pri nákupe klasického kefíru /plast a hliník/

7. Bez konzervantov, pridaného cukru, želírovacích látok, bez GMO.

 

 

Nevypĺňajte toto pole:
K Avatar autora opakovaná výroba jogurtu - postup 5.8.2024 10:53
Dobrý deň , nie je mi úplne jasné , čo ďalej s oddelenou časťou jogurtu ( 2 lyžice ) ako túto časť použiť pri ďalšom vyrábaní jogurtu. Mám ho len vmiešať do mlieka a následne vyliať hmotu do jogurtovača, nemusím používať štartovaciu kultúru "Yogu" ? Ďakujem vopred za odpoveď :)
Odpovedať